بلاگ
کارخانه ایرانیت سیمانی
/
/
کارخانه ایرانیت سیمانی

کارخانه ایرانیت سیمانی

ایرانیت سیمانی

ایرانیت سیمانی یک نوع از انواع ورق میباشد که برای پوشاندن سقف و یا دیوار از آن استفاده میشود. بیشترین استفاده از ایرانیت سیمانی در سقف انبارها، سقف کارخانجات، سقف پارکینگ‌ها است. از این محصول برای زیباتر کردن پوشش ساختمانی استفاده می کنند.از ایرانیت سیمانی برای استفاده در پوشش‌های داخلی و خارجی و یا سقف کاذب به کار گرفته می‌شود.

در استفاده از این پوشش، ساختمانها از لحاظ اداری یا صنعتی یا مسی بودن فرقی باهم ندارند.اما مشاهده می‌کنیم که گاهی از ایرانیت‌های مسی در ساخت کانکس‌های بسیاری استفاده می‌شود. این پوشش معایبی دارد که می‌توان به سنگین شدن سقف کانکس اشاره کرد.

ما و همکاران پرتلاشمان در کارخانه ایرانیت سیمانی  انواع ایرانیت های سیمانی باکیفیت را در همه ی ابعاد  و با کیفیت عالی تولید می کنیم.

همچنین ایرانیت‌های سیمانی به‌صورت صاف یا موجدار را در در همه ابعاد تولید و عرضه میکنیم.

برای استعلام (قیمت از کارخانه ایرانیت سیمانی) با شماره های 77867938-021 ویا 09121777095تماس بگیرید.
کارخانه ایرانیت سیمانی

ترکیبات ایرانیت سیمانی

 

ترکیبات ایرانیت سیمانی شامل: فایبرگلاس و پشم‌شیشه بوده و دارای ویژگی عایق صوتی است. این محصول در ابعاد گوناگون ساخته شده است. ورق موجدار از بهترین و بهینه‌ترین پوشش از لحاظ اقتصادی است.

از ورق موجدار سیمانی می‌توان به‌عنوان سقف انبار، کارخانه‌ها، سقف شیب‌دار و… استفاده کرد. از مهم‌ترین موارد آن می‌توان به عایق بودن در مقابل آب‌وهوای مختلف اشاره کرد. همچنین این پوشش را می‌توانید روی تیرهای چوبی و یا اسکلت‌های فلزی اجرا کنید.

ویژگی‌های ایرانیت سیمانی

  • ایرانیت‌های سیمانی نسبت به انوع فایبرگلاس وزن بیشتری دارند.
  • ایرانیت‌های سیمانی به سه مدل صاف، موجدار و لوله‌ای موجود می باشد.
  • ایرانیت‌ سیمانی غیرقابل‌انعطاف می باشد.
  • ایرانیت سیمانی نسبت   فایبرگلاس مقاومت بیشتری دارد.
  • از ایرانیت سیمانی  می‌توانید به‌عنوان پوشش سقف و دیوار استفاده کرد.
  • برای اتصال ورقهای ایرانیت سیمانی می بایست از پیچ‌ومهره استفاده کرد.
  • از ایرانیت سیمانی در پوشش زیرزمین‌ها استفاده نمی‌شود به این دلیل که گاها وزن خاک باعث تخریب ورقه‌های ایرانیت سیمانی شود.
  • در نصب وراه اندازی ایرانیت سیمانی می بایست دقت فراوانی داشته باشید زیرا این پوشش‌ها بسیار شکننده هستند.
  • قبلا برای تولید  ایرانیت‌های سیمانی از آزبست  استفاده می‌کردند اما به دلیل سرطان‌زا بودن این ماده امروزه برای ساخت این پوشش‌ها از آن استفاده نمی‌شود.
  • ایرانیت سیمانی در مقابل گرمای زیاد پایدار است.
  • ایرانیت سیمانی دارای رسانایی برق کم بوده و آب در آن نشست نمی‌کند.
  • ایرانیت سیمانی در برابر رطوبت مقاوم است.
  • نصب ایرانیت سیمانی آسان است.
برای استعلام (قیمت از کارخانه ایرانیت سیمانی) با شماره های 77867938-021 ویا 09121777095تماس بگیرید.

 

ایرانیت سیمانی از ترکیب سیمان و پنبه پنکوسیم تولید می‌شود. برای ساختن این ماده اول پنبه و بتن را به نسبت های مشخص درون مخزن بزرگی می‌ریزند. و به میزان ده برابر بتنی که آمیخته شده آب را داخل مخزن قرار می‌دهند و از طریق یک میکسر سیمان را به‌صورت مایع روان درمی‌آورند.

بعد از آن برای اینکه آب ماده به‌دست‌آمده از دیگر مواد جدا شود و خمیر پنکوسیم درست شود.دوغ اب ساخته شده را ازآبکش رد می‌کنند و آن را روی یک‌ تکه پارچه نمدی بزرگ پخش می‌کنند. همچنین می‌توان خمیر به وجود آمده را مانند مقواسازی از داخل ماشین گذارند تا به شکل ورق درآید.

ورقهای تولید شده را درابعادمختلف  برش می دهند و در بین دو صفحه فولادی قرار می‌دهند. سپس با فشار زیاد به ورق‌ها فشار وارد می‌شود تا آب اضافه آن گرفته شود. در آخر ایرانیت ساخته شده را در هوای پر از بخار می‌گذارند تا سخت و کامل خشک شوند.

بعد از پایان این مرحله نوبت قالب‌گیری می‌رسد. بسته به انوع ایرانیتها قالب‌های آن هم باهم فرق می‌کنند. از ورق‌های ایرانیت موج‌دار و تخت معمولا برای بام‌های شیب‌دار استفاده می‌شود و از ایرانیت لوله‌ای برای پوشش لوله‌های آب و گاز که در فضای باز قرار دارند استفاده می‌شود. همچنین ایرانیت صاف و  موج‌دار هر دو دارای قالب‌های پرسی هستند و ایرانیت لوله‌ای دارای شکل قالبی متفاوت است.

برای اینکه ایرانیت لوله‌ای ساخته شود احتیاج است که خمیر آن بر روی میله ای به شکل استوانه ریخته شود.  بعد از اینکه خمیر خشک شد، میله از آن خارج شود و باید اطراف ایرانیت ساخته شده بادقت سمباده کشی شود تا کاملاً صاف و یکدست شود.

هزینه اجرای سقف‌های شیروانی

 

یکی ازدلایلی که بر هزینه اجرای سقف‌های شیروانی اثر دارد؛ نوع ایرانیت بکار رفته برای پوشش سقف‌ است. به‌عنوان‌مثال: هزینه اجرای یک سقف با ایرانیت سیمانی با هزینه ی اجرای سقف با ایرانیت فایبرگلاس متفاوت است. مواد اولیه بکار رفته بعضی از ایرانیت‌ها وارداتی است و به دلیل تغییر نرخ ارز قیمت مواد اولیه نیز تغییر می‌کند. به همین دلیل باعث افزایش یا کاهش قیمت ایرانیت می‌شود.  نتیجتا باعث می‌شود که قیمت اجرای سقف ایرانیت سیمانی تغییر کند.

همچنین عوامل دیگری مانند برند و کیفیت ورقهای ایرانیت بر روی قیمت اجرای سقف اثر می گذار د.  متراژ موردنظر هم روی قیمت کار اثر دارد. همچنین اجرای سقف از طریق ورق‌های ایرانیت کم‌هزینه‌تر است. امّا باید دقت کنید که از عمر کمتری برخوردارند. البّته ایرانیت‌های سیمانی نسبت به ایرانیت فایبرگلاس از مقاومت بیشتری برخوردارند و می‌توانید از آن‌ها با خیال راحت برای پوشش سقف ساختمان‌ها استفاده کرد.

نحوه نصب ایرانیت

 

مرحله 1

اولین مرحله برای اجرای سقف شیب‌دار، انجام زیرساخت سقف است. برای این مرحله می‌توانید از زیرساخت‌های فلزی و یا چوبی استفاده کنید.  به این صورت که در برابر باران و باد شدید مقاوم باشد.

مرحله 2

در این مرحله پوشش سقف اجرا می شود.

مرحله 3

در این مرحله اجرای پوشش نهایی انجام می‌شود. برای نصب سقف ایرانیتی، لازم است ورق‌ها بادقت به‌صورت اورلپ بر روی هم قرار گیرند و از طریق وسایل و تجهیزات بر روی سقف موردنظر اجرا و نصب شود. یکی از موارد بسیار مهم بر میزان همپوشانی کامل ورق‌های ایرانیتی، ظاهر آن‌ها است. 

پشتیبانی کارخانه ایرانیت سیمانی

 کارخانه ایرانیت با داشتن متخصصین و پشتیبانی قوی وهمچنین نیروی کار پرتلاش و دستگاه های به روز یکی از باسابقه ترین  و در عین حال خوشنامترین مراکز تولید کننده ی انواع ایرانیت در شرق تهران می باشد

 آدرس ما : چهار راه تهرانپارس  500 متر بعداز برج دماوند کوچه بیک انبار بیک

پشتیبانی تمامی ایام هفته 09121777095

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 4]

کارخانه ایرانیت سیمانی

به اشتراک بگذارید

این نوشته یک نظر دارد

لطفا بفرمایید اندازه ورق به چه صورته؟ شما خرده فروشی هم دارید؟

دیدگاهتان را بنویسید